İKÇÜ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Fakültemizde 2019-2020 Öğretim yılında aşağıdaki konularda proje faaliyetleri yürütülmesi planlanmaktadır. Bu çalışmalara katılmanızın, mesleki bilgilerinizi artırmak,  pratik çalışma, takım çalışması ve disiplinlerarası çalışma alışkanlığı kazandırmak gibi faydaları olacaktır. Faaliyet konuları şu şekildedir:

1. Kampüs İçi Elektrikli Otonom Araç Tasarımı: Özelikle Makine, Elektrik ve Elektronik, Mekatronik, İnşaat Mühendisliğinden takımlar oluşturarak çalışma yürütülecektir.

2. Bitirme proje çalışmaları kapsamında yâda diğer öğrenci takımlarının katılabileceği Robot Savaşları  (Robot Wars) ismiyle düzenlenen yarışmanın bir benzerini düzenlenmesi planlanmaktadır.

3. Teknofest kapsamında düzenlenen yarışmalar(https://www.teknofest.org/yarismalar.html) için takımlar oluşturup gelecek yılki yarışmalara katılmak.

Bu konulardan herhangi birisi ile ilgili çalışma yapmak isteyenlerin, bireysel yâda takım olarak, hangi faaliyette yer almak istediğini, bölümünü, sınıfını, telefon numarasını yazarak Dekanlığımızla aşağıdaki e-posta yoluyla iletişime geçmelerini rica ediyorum.

E-posta: muh@ikc.edu.tr

Prof.Dr. Aydoğan SAVRAN