2019-2020 Bahar Dönemi 1.Taslak Vize Programı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Taslak vize sınav programları aşağıdaki gibidir. Sınıflar daha sonra duyurulacaktır. Sınavların çakışması vb. bir durum ile karşılaşan öğrencilerin 12.03.2020 mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri Birimine bildirmesi gerekmektedir. Dekanlık tarafından uygun bulunması halinde program revize edilebilecektir. Ardından nihai program ilan edilecektir.

NOT:

*TDE102 ve ATA102 sınavları tek bir kitapçıkta olup aynı saatte başlayacaktır. Üniversite Seçmeli derslerinin sınavları 27 mart 2020 ders saatlerinde ve kendi dersliklerinde yapılacak olup 3 Nisan 2020 tarihinde ders işlenecektir.

*Vize sınavlarında tüm öğrencilerin öğrenci kimlik kartlarını yanlarında bulundurması gerekmektedir. Öğrenci kimlik kartı olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

1.Taslak Vize Programı İçin Tıklayınız.