2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz dönemi kayıt yaptıracak öğrencilerin dikkatine!

Sevgili öğrencilerimiz,

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde derslerimizin büyük bir kısmını yüz yüze yapacağız. Uzun bir ayrılıktan sonra yeniden bir arada olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kampüs içinde maske ve sosyal mesafe konusu önem arz etmekte.

Yaklaşan kayıt döneminde karşılaşılabilecek sorularınızın cevaplarına Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi web sayfasına eklenen Sıkça Sorulan Sorular (SSS) ve Ders Seçim Kılavuzu üzerinden erişebilirsiniz.

Kayıtlar sırasında aynı anda gelen çok sayıda telefona cevap vermek mümkün olmayacağından sorularınızı mail ile (mmf.ogrenci.isleri@ikcu.edu.tr) göndermeniz durumunda en kısa zamanda size geri dönüş yapılacaktır.

Kayıtlar başlamadan sorularınızı mail yoluyla göndermeniz durumunda sizler için daha hızlı çözüm bulunabilecektir.

13 Eylül 2021 - 17 Eylül 2021 :  KAYIT YENİLEME VE DERS KAYITLARI
13 Eylül 2021 - 26 Eylül 2021 :  Derslerin Danışmanlar Tarafından Onaylanma Tarihleri
20 Eylül 2021 :                           DERSLERİN BAŞLAMASI
20 Eylül 2021 - 24 Eylül 2021 :  Ders Ekleme – Çıkarma ile Kapatılan Seçmeli Derslerin Yerine Ders Seçimi Tarihleri