İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

ENG401 Proje Panayırı Hk.

Değerli ENG401 Öğrencilerimiz,

29 Şubat 2024 Perşembe günü Fakültemiz bünyesinde Proje Panayırı düzenlenecektir. Bu etkinlikle ENG401 Disiplinlerarası Mühendislik Tasarım Projesi Dersi kapsamında gerçekleştirdiğiniz projeleri, hazırlayacağınız posterler vasıtasıyla iç ve diğer üniversitelerden ve endüstriden katılımcıların da yer alacağı dış paydaşlarla paylaşma imkânı bulacaksınız.

Bu kapsamda;

  1. Şablonu ve boyutları daha sonra belirlenecek olan posterleri tasarlamanız
  2. Ekte verilen Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma logosunda bulunan 17 hedeften çalışmaları için uygun olan en az 1, en fazla 3 hedef ikonu posterlerine eklemeniz,
  3. Derslerde oluşturulan, dahil olduğunuz grup için ortak tek bir poster hazırlamanız,
  4. Şubenizin yürütücüsü öğretim elemanı tarafından aranızdan seçilecek bir temsilcinin Proje Panayırı planlaması sırasında Dekanlık ile irtibatta bulunması,
  5. Hazırladığınız posteri şubenizin öğretim elemanı ile paylaşmanız ve uygunluğunu almanız,
  6. Projelerinizi asmak üzere 29 Şubat 2024 Perşembe günü daha sonra ilan edilecek şekilde ve saatlerde küçük MMF fuaye alanında bulunmanız gerekmektedir.
  7. Posterlerinizi sunmak üzere 29 Şubat 2024 Perşembe 14:30-16:00 arası MMF fuaye alanında hazır bulunmanız beklenmektedir. Bu saatlerde MMF fuaye alanında bulunan öğrenciler Dekanlık tarafından izinli sayılacaktır.
  8. Öğrenciler panayırdan en az 3 gün öncesinden planlaması durumunda, projeniz ile ilgili fiziksel çıktıları getirip sunabileceklerdir.

Sizlerin dış paydaşlarla temas kurabilmenizi sağlayacak bu etkinlik, eğitim hayatınız boyunca kazandığınız bilgi, beceri ve yetkinlikleri farklı sektörlerden paydaşlara gösterebilmeniz açısından önemli bir olanak sunacaktır. Vermiş olduğu eğitimle yüksek kaliteli katma değer üretimine katılacak mezun sayısını artırmayı hedefleyen Fakültemizin düzenlediği bu panayıra ENG401 projelerinizle katılmanız bir dönem boyunca fakültemizin diğer disiplinlerindeki öğrenciler ile yaptığınız çalışmaların ve emeğinizin sergilenmesi açısından önemli bir fırsat olarak değerlendirilmektedir.

Başarılar dilerim.

Prof. Dr. Gökçen Bombar

Dekan

Menüyü Kapat