ÖNEMLİ:2019-2020 YAZ DÖNEMİ ZORUNLU STAJI HAKKINDA.

2019-2020 yaz döneminde zorunlu stajlarını yapmak isteyen öğrencilerimiz Fakülte sayfasından gerekli belgeleri doldurarak staj yapacakları firmaya imzalattıktan sonra kargo veya posta yoluyla staj evraklarını Fakültemiz öğrenci işlerine göndermelidirler. Staj danışmanınız belgeleri Fakültede imzalayacaktır. Sigortalı İşe Giriş Bildirgelerinin hazırlanabilmesi için staj başlangıç tarihinden en az 15 gün önce evrakların tarafımıza ulaşmış olması gerekmektedir. Gönderim esnasında oluşacak aksiliklerden Fakültemiz sorumlu değildir. Sigortalı İşe Giriş Bildirgelerini firmaya verebilmeniz için;E-devlet üzerinden arama butonuna 4/a İşe Giriş-Çıkış Bildirgesi yazılarak staja başladığınız tarihi gösteren belgeye ulaşabilir,barkodlu belgeyi çıktı olarak alabilirsiniz. Göndermiş olduğunuz staj evraklarındaki e-posta adresinize belgeler gönderilecektir. Stajın herhangi bir sebeple iptal olması durumunda mutlaka Fakülte öğrenci işlerine bilgi verilmesi gerekmektedir.

Sürecin sorunsuz işleyebilmesi için yukarıda belirtilen hususlara dikkat edilmesini önemle rica ederiz.