İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

1. MÜDEK Çalıştayı

26 Mayıs 2023 tarihi 13:30-18:00 arasında gerçekleştirilen MÜDEK Çalıştayı, Sayın Rektör Yrd. Prof. Dr. Muhsin AKBAŞ ve Sayın Rektör Yrd. Prof. Dr. Süleyman AKBULUT Hocalarımızın katılımı ile başlamıştır.

Açılış konuşması ile Çalıştayı başlatan Rektör Yrd. Prof. Dr. Muhsin AKBAŞ Hocamız, akreditasyon ve kalite olgularının önemi, Üniversitemiz hedeflerindeki yeri ve Üniversitemize katkıları, sürekli iyileştirme kavramının akreditasyon ve kalite süreçlerindeki etkinliği gibi bir çok önemli hususu vurgulamıştır.

Açılış konuşmasına müteakip, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Gökçen BOMBAR MÜDEK Kurulu ziyaret izlenimlerini dinleyicilerle paylaşmıştır.

Ardından, MÜDEK Kurulu ziyareti sırasında tecrübe edilen gözlemler, temel zayıflıklar, daha uzun süreli akredite olmaya dair ipuçları, kurum ziyareti öncesi ve sonrasında yapılması gereken hususlar detaylı olarak dinleyicilere aktarılmış, dinleyicilerden gelen soru ve öneriler ile Çalıştay tamamlanmıştır.