İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

Bakırçay Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ziyareti

8 Temmuz 2024 tarihinde Bakırçay Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kemal GÜLLÜ ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şükran KONCA, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Faruk UGRANLI Endüstri Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Murat OTURAKÇI İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökçen BOMBAR’ı makamında ziyaret etti.

Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Aydın ÜLKER, Dr. Öğr. Üyesi Sema DEMİRCİ UZUN, Biyomedikal Mühendisliği Bölümünden Fakülte Akreditasyon Komisyonu Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Günnur PULAT  ve Fakülte Sekreteri Süleyman AYER’in de katıldığı  görüşmede her iki fakülte  akreditasyon çalışmaları ve eğitimle ilgili diğer konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.